Kılıçdaroğlu'dan Malik Baran Yılmaz talimatı!

TAKİP ET

Korona salgını döneminde evde kal çağrılarına isyan eden TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, bu olayın ardından iş bulmadığını duyurmuştu. Bunun üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı arayarak Yılmaz'ın işe alınmasını istedi.

Koronavirüs salgını döneminde evde kal çağrılarının yoğun olarak dile getirildiği dönemde, “Beni virüs değil, kurduğunuz düzen öldürür”sözleriyle duruma isyan eden TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, önce gözaltına alındı ve ardından işinden oldu. Yakın zamanda bir video daha paylaşan Yılmaz, ilk videoyu çektikten sonra iş bulamadığını söyledi. Bunun üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı arayarak Yılmaz’ın işe alınmasını istedi.

Yılmaz, birkaç gün önce paylaştığı videosunda ilk videonun ardından işten kovulduğunu hatırlatmış, o günden sonra iş bulamadığını, işsiz olduğunu duyurarak yardım talep etmişti.

Sözcü'nün haberine göre, gelişmeyle ilgili konuşan Malik Baran Yılmaz, yarın itibariyle işe başlayacağını açıkladı. Yılmaz açıklamasında; “Arandım ve bana yarın işimin hazır olduğunu söylediler” dedi.