Kim Kardashian'a özenip popo ameliyatı olan Shilpa Sethi oturmakta güçlük çekiyor

TAKİP ET

Amerikalı reality şov starı Kim Kardashian'ın poposu erkekleri olduğu kadar bazı kadınları da cezbediyor. Aynı popo kıvrımlarına sahip olmak isteyen kadınlar yüksek paralar verip kendilerini estetik cerrahların önüne atıyor! Estetik dünyasında Brazilian Butt Lift (BBL) olarak bilinen ameliyatlara karın bölgesinden alınan yağlar popoya enjekte edilerek istenen görüntü sağlanmaya çalışılsa da bu çoğu zaman istenildiği gibi olmuyor! Bu ameliyatın son kurbanı ise Hint asıllı model Shilpa Sethi oldu

Amerikalı reality şov starı Kim Kardashian'ın poposu erkekleri olduğu kadar bazı kadınları da cezbediyor. Aynı popo kıvrımlarına sahip olmak isteyen kadınlar yüksek paralar verip kendilerini estetik cerrahların önüne atıyor! Estetik dünyasında Brazilian Butt Lift (BBL) olarak bilinen ameliyatlara karın bölgesinden alınan yağlar popoya enjekte edilerek istenen görüntü sağlanmaya çalışılsa da bu çoğu zaman istenildiği gibi olmuyor! Bu ameliyatın son kurbanı ise Hint asıllı model Shilpa Sethi oldu.

6 AY POPOSUNUN ÜZERİNE OTURAMADI

Hindistan'ın Kim Kardashian lakaplı modeli Shilpa Sethi, 50 bin euro vererek yaptırdığı kalça ameliyatından sonra altı ay oturmadığını söyledi. 

Her zaman kıvrak bir vücudan sahip olmak istediğini söyleyen Shilpa, annesinin karşı çıkmasına rağmen ameliyat olduğunu ama her şeyin ters gittiğini söyledi.

GOOGLE ÜZERİNDEN YAPILAN YORUMLARA KANDI

İnternet üzerinden araştırma yapan Sethi Google'da bir doktor hakkında yapılan yorumlara kanarak doktorunu seçtiğini ama daha sonra doktor hakkında yapılan yorumların sahte olduğu ortaya çıktığını söyleyen Shilpa, ameliyattan sonra komplikasyon yaşamaya başladığını ve acı çekmeye başladığını dile getirdi.

Shilpa, daha sonra ameliyatı yapan doktorun muayenesine gelen hastalara kendisini hakkında olumlu yorum yapmaları karşılığında rüşvet verdiğini öğrendiğini söyledi.

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN

Ameliyattan sonra çektiği acılar yüzünden altı ay oturamadığını söyleyen Shilpa, başından geçenleri başkaları aynı doktoru seçip benzer acıları yaşamaması için paylaştığını dile getirdi.

Aylarca oturamayan Shilpa, yaşadığı acılardan 60 bin dolara mal olan ve iki kez Kolombiya'ya gitmek zorunda kaldığı tedavi ile kurtuldu.