Kıvanç Tatlıtuğ'a eşi Başak Dizer'den 'Baba olacaksın!' müjdesi

TAKİP ET

Kendisinden 7 yaş büyük Başak Dizer'le mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı iddiası magazin kulislerini hareketlendirdi. 2016 yılında evlenen çift bebek bekliyor.

Son olarak ekranlara Çarpışma dizisinde oynadığı Kadir Adalı karakteriyle çıkan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 44 yaşındaki moda yazarı eşi Başak Dizer'den bebek bekliyor. Sade ve gözlerden uzak bir evlilik yaşayan ünlü çiftin anne baba olacağı haberi gerek magazin gündeminde ve gerek Türkiye gündeminde eşgüdümlü olarak oldukça ses getirdi.

PARİS'TE EVLENDİLER

2016 yılında Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde, yaklaşık 50 kişinin katıldığı bir törenle ünlü oyuncu ile dünyaevine giren 44 yaşındaki stil danışmanının hamile olduğu iddia edildi.



Başak Dizer, sosyal medyada bir takipçisinin beş hafta önce yaptığı "Allah'ım sana senin kadar güzel bir kız nasip etsin" şeklindeki yorumu beğendi.

Sosyal medyada hızla yayılan dedikoduya göre; eşi Başak Dizer'in hamile olduğu haberi, 37 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'u adeta havalara uçurdu.

BAŞAK DİZER'İN İKİNCİ EVLİLİĞİ

Kıvanç Tatlıtuğ moda yazarı Başak Dizer'le ilk evliliğini yaparken ünlü blogger ise Londra da Central Saint Martins de moda eğitimi aldıktan sonra Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olarak görev aldı. Başak Dizer, ilk evliliğini Oren Fransez ile yaptı. 



Genç kızların gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede tanışıp aşk yaşamaya başladığı Başak Dizer ile dünya evine girdi.

Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu dizisindeki danışmanlığını yaparken aralarında ilişki başladı ve iki yıl süren ilişkileri sonrası çift 2016 Şubat ayında Paris'de bir törenle evlendiler.

 

başak dizer kıvanç tatlıtuğ başak dizer kimdir haber çarpışma dizisi