Leyla ile Mecnun dizisinin Exxen'de yayınlanacağı tarihi belli oldu!

TAKİP ET

Fanlarının uzun süre merakla beklediği ekranın kült dizilerinden Leyla Mecnun, dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanacak. Gelen bilgilere göre dizinin ilk bölümü Eylül ayında ekranda olacak!

Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden Exxen'de yayınlanacağının -hem de tam kadro- Acun Ilıcalı tarafından ilan edilmesi dizinin meraklıları ve sevenlerini heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla "Leyla ile Mecnun tam kadro Exxen'de! Efsane geri dönüyor" diyerek müjdeli haberi duyurdu.


DİZİNİN ÇEKİMLERİ HAZİRAN SONUNDA BAŞLAYACAK

Senaryosunu Burak Aksak'ın yazacağı Leyla ile Mecnun dizisi 26 Haziran Cumartesi sete çıkacak. Dizi stok bölümlerle yayınlanacağı için ilk etapta bir sezon olacak şekilde çekilecek. Bu da en az 45 dakikadan 9 bölüm demek. Dizi kulislerinden gelen bilgilere göre, dizinin yayın tarihi 6 Eylül ya da 13 Eylül Pazartesi günü olarak düşünülüyor. Bu tarihlerin seçilmesinin nedeni tamamen stratejik! Acun Ilıcalı gibi bir tv ve reyting kurdu ana akım televizyonların büyük projelerini ekrana sürmeye başlayacağı sonbaharda Leyla ile Mecnun'u Exxen'de yayına sürecek.



Bakalım Leyla ile Mecnun Exxen'e yaz boyu beklenen abone sayısını getirecek ve Acun Ilıcalı'nın dijital içerik platformu pastasındaki payını büyütecek mi?



Bunu zaman gösterecek değerli medyapenceresi.com okuyucuları...