Masumiyet final yaptı Google'da trend oldu! Peki dizi neden televizyonda ilgi görmedi?

TAKİP ET

Kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Hülya Avşar gibi isimleri toplayan Masumiyet dizisi 13. bölüm ekrana dayanabildi. Dizi Fox TV'deki yolculuğuna veda etti..

Bir dizi düşünün kadrosunda yıllar önce yayınladığında izleyiciyi ekrana çivileyen Bir İstanbul Masalı'na harikalar yaratan Mehmet Aslantuğ var. Yaprak Dökümü dizisinde insana nefret duyguları yeşerttiren Ferhunde yani Deniz Çakır var. Yeşilçam'ın mavi gözlü dilberi İbrahim Tatlıses'in büyük ama sır aşkı Hülya Avşar ama dizi maalesef ekranda tutunamıyor.

MASUMİYET DİZİSİ KARAVAN KRİZİ İLE BAŞLADI

Evet maalesef Masumiyet isimli diziden bahsediyoruz. Fox Tv ekranlarında yayına başladığında Deniz Çakır'ın "karavan krizi" ile gündeme gelen Masumiyet'te bu oyuncuların kimyası birbiriyle tutmadı ve dizi erken final yaptı.

Erken final yaptı diyoruz çünkü böyle bir kadrodan en az 4 sezon reyting rekorları kıracak bir dizi çıkar diye bekliyor insan ama bazen işte olmadı mı olmuyor.

Dizi ekranda tutunamayıp veda etti ama Masumiyet dizisinin finali Google Trendler aramasında 100 binden fazla aratılarak 1 numara oldu. Peki diziyi bu kadar merak eden kitle neden oturup da ekrandi diziyi izleyip reytinge katkı yapmıyor?

Çünkü Türkiye'de dizi süreleri çok uzun. Oyunculuk vasatlaşıyor bir yerden sonra, hep diyoruz hikayeler ya birbirinin aynı ya da tekrarı. Ekranda çok orijinal bir şey yapmak ve tutturmak çok zor. Durum böyle olunca Masumiyet ve benzeri diziler doğru dizi çöplüğüne gidiyor.

MASUMİYET DİZİSİNİN FİNALİNDE NELER OLDU?


Masumiyetin finalinde ne oldu peki bir de ona bakalım ve sözü bitirelim...


Masumiyet 13. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. Fox TV'de diziseverler ile son kez buluşan Masumiyet'in 24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan final bölümünde izleyicileri şoke eden gelişmeler yaşandı. Köprüleri atmış olan Bahar, son sözünü mahkemede söylerken Ela'yı döven kişinin İlker olduğunun ortaya çıkması son bölüme damga vurdu. Suçunu itiraf eden İlker mahkemede 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Final anında Ela ve İrem'in birbirlerine destek olması ise sosyal medyada ilgi gördü.

İlker’in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar, Ela’ya güvenemez ve sert tedbirler almak zorunda kalır ancak ne İlker’in hesaplarına, ne de Timur’un çıkarları uğruna Ela’yı kullanmasına engel olamadı.



Ela, uzun gel gitlerin ardından içindeki bütün soru işaretlerine rağmen, İlker’in telkinlerinin etkisinde kalır ve ona evet der. Bu akıl almaz evlilik, Ilgaz cephesine ihtiyacı olan algı yönetimini sağlasa da, Ilgaz’lar hiç beklemedikleri yerden altından kalkamayacakları bir darbe yedi.

İlker ve Ela’nın evlenmesi sadece Bahar için değil, İrem için de yıkıcı olur. Dengesini tamamen kaybeden İrem, nihayet iyileşmek adına büyük bir adım atarken, yaptığı misilleme ile Ilgaz’ları karıştırmayı başardı.

Diğer yanda, Harun’un olay gecesindeki payı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarken, yolu Ela’nın yaşadığı felaket gecesinden geçen herkes için hesaplaşma vakti gelmiştir artık. Kızının evliliğiyle köprüleri atmış olan Bahar, son sözünü mahkemede söyleyecek ve olay gecesiyle ilgili ezberler bir kez daha bozuldu.

MASUMİYET DİZİSİNİN KONUSU 

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur.



Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.


 

masumi̇yet masumiyet final masumiyet fox