Medya tarihinde bir ilke imza atıldı

TAKİP ET

Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nin tanıtım toplantısı, Türkiye'de ilk kez 50'den fazla köşe yazarı ve haberciyi Online ortamda buluşturdu.

Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin tanıtım toplantısı, Türkiye’de ilk kez 50’den fazla köşe yazarı ve haberciyi Online ortamda buluşturdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla, dijital ortamda düzenlenen basın toplantısında, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenecek ‘dünyanın ilk sınırsız erişimli film festivali’ olan Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin tanıtımı yapıldı.
 
Türkiye’nin en çok okunan köşe yazarları ile gazetecilerinden oluşan 50’den fazla basın mensubunu online ortama taşıyan basın toplantısı, Türkiye’nin en çok izlenen TV kanallarından da canlı olarak yayınlandı. Toplantıya katılan basın mensuplarının kaleminden, sosyal medyada çığ gibi büyüyen bir bilgi ve etkileşim akışı sağlandı.
 
Dünyanın en büyük göç temalı film festivali olma özelliğini taşıyan, 14-21 Haziran tarihleri arasında Online gerçekleştirilecek “Uluslararası Göç Filmleri Festivali”nin medya ilişkileri Havva Kızılırmak İletişim Ajansı tarafından yürütülecek.