Mehmet Ali Erbil 4 yıl aradan sonra Kanal D ekranında yemek programı sunacak

TAKİP ET

Türkiye'nin en ünlü ve de cüretkar sunucusu Mehmet Ali Erbil, geçirdiği ağır hastalık sonrası ilk kez Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfakta isimli yarışma programını sunacak. Daha önce ekrana Demet Akalın'ın sunumuyla gelen program düşen reytingler neticesinde sunucu krizi yaşamış Demet Akalın mesai saatlerini gerekçe göstererek yarışmadan ayrılmıştı.

Ünlü şovmen mehmet Ali Erbil, kanal D ekranında Pazartesi günü yayınlanacak Gelinim Mutfakta için " 4 yıl aradan sonra ilk program ; Gelinim Mutfakta , bu pazartesi saat 13.00 de Kanal D' de ; kaçırmayın üzülürsünüz" diyerek duyuru yaptı.

DEMET AKALIN SUNUCULUĞU BIRAKTI

Gelinim mutfakta aslında ilk kez Fatih Ürek'in sunumuyla meşhur oldu. program ardından sırasıyla Onur Büyüktopçu, Seda Sayan ve Demet Akalın gibi isimler tarafından sunuldu. Hatta Seda Sayan'ın Onur Büyüktopçu'yu işinden ettiğine yönelik iddialar bile dile getirildi. Seda Sayan bir zaman programı sunsa aslında format ile Seda Sayan'ın sumum tarzı birbiriyle pek de örtüşmedi.



Star TV'de Alişan ile sabah programı yapan Demet Akalın, kanalda işlerin iyi gitmemesi nedeniyle sabah ekranını bıraktı. Alişan da o dönem hem kardeşinin ölümü hem koronavirüs süreci hem de Bodrum'a giderken ailesiyle birlikte Manisa civarında geçirdiği büyük kaza gibi olaylar yüzünden zor bir dönemden geçti. Demet Akalın yakın arkadaşı Alişan'ı dertleriyle baş başa bırakıp Gelinim Mutfakta isimli yarışma programını sunsa da istenilen reyting gelmeyince çalışma saatlerini bahane ederek programı sunmayı bıraktı.