Mehmet Aydın Brezilya'da Türk Büyükelçiliğine teslim oldu! Mehmet Aydın kimdir?

TAKİP ET

Çiftlik Bank kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın teslim oldu. Mehmet Aydın kimdir, Mehmet Aydın nereli, Mehmet Aydın nerede yaşıyor işte merak edilen detayların cevapları...

Mehmet Aydın kimdir, Mehmet Aydın nereli, Mehmet Aydın nerede yaşıyor, Mehmet Aydın Çiftlik Bank olayından sonra neler yaptı?

BREZİLYA'DA TESLİM  OLDU

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan ’Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın, Brezilya Sao Paulo’da teslim olduğu bildirildi.

ÇİFTLİK BANK KURUCUSU MEHMET AYDIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aslen Giresunlu olan Mehmet Aydın, 31 Mayıs 1991 yılında doğdu. İlk ve ortaokulu Bursa’da tamamladı. . Çiftlik Bank'ı ilk etapta oyun olarak geliştiren Mehmet Aydın, biriken paralarla 4-5 ay sonra Bursa İnegöl’de 250 büyükbaş hayvan kapasiteli çiftliğini açtı. Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın,Eren Çakar ismini kullanan Mehmet Aydın, Egoman ismiyle rap klipleri çekti. SGK kayıtlarında Mehmet Aydın'ın isminin yer aldığı eğlence mekanının sahibi Yusuf Sabahyıldızı, yaptığı açıklamada, Çiftlik Bank'ın kurucusu Aydın'ın, 2013'te sahibi olduğu iş yerinin mutfak bölümünde bulaşıkçı olarak çalıştığını söyledi.