Milli yıldız Çağlar Söyüncü, Jürgen Klopp'un transfer listesinde!

TAKİP ET

Çağlar Söyüncü bu sezon başında Leicester City'deki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Korona salgını nedeniyle ligler durmadan önce sergilediği futbolla göz dolduran Çağlar'ın, dünya devi Liverpool'un transfer listesine girdiği iddia ediliyor.

Milli oyuncu Çağlar Söyüncü, bu sezon İngiltere’de başarılı bir sezon geçiriyordu. Korona nedeniyle ligler durmadan önce İngiltere’de gündemden düşmeyen Çağlar’ın hırsı ve başarısı dev kulüplerin dikkatini çekti. Premier ligin zirvesine oturan Liverpool’un, gelecek sezon için Çağlar’ı transfer ederek savunma hattına takviye yapmayı planladığı öğrenildi.

KLOOP’UN ÇAĞLAR ISRARI

Klopp’un çalıştırdığı Liverpool bu sezon lige damgasını vurdu. Deneyimli hoca için savunma hattı oldukça önemli. Bu nedenle Jürgen Klopp’un milli savunmacının mutlaka takıma dahil olmasını istediği iddia ediliyor.

TAKIM İÇİN ÖNEMLİ İSİM

Savunma, kanat ve orta sahaya takviye yapmak isteyen usta çalıştırıcı Çağlar’ı da takımda görmek istiyor. Öte yandan Liverpool’un efsane oyuncularından John Barnes da, Çağlar transferinin takım için önemli olduğunu vurguladı. 

DÜNYA DEVLERİ ÇAĞLAR’I İSTİYOR

Çağlar’ı transfer etmek isteyen tek büyük takım Liverpool değil, İngiliz basınına göre Barcelona, Real Madrid ve Manchester City gibi dev kulüpler milli yıldızla ilgileniyor. Ancak Çağlar’ın Liverpool’a daha yakın olduğu iddia ediliyor.