Müge Anlı can yayında Çığ Ailesi müjdesini verdi: Enişte İsa Akman cezaevine konuldu

TAKİP ET

Çığ Ailesi olayında flaş gelişmeyi Müge Anlı canlı yayında müjde diyerek duyurdu! Çığ Ailesi'nin Eniştesi İsa Akman ve ona yardımcı olan üç arkadaşı tutuklandı.

Çığ Ailesi olayında flaş gelişmeyi Müge Anlı canlı yayında müjde diyerek duyurdu! Çığ Ailesi'nin Eniştesi İsa Akman  ve ona yardımcı olan üç arkadaşı tutuklandı.

İddiaların odağındaki ismin ilk vukuatı da olmadığı, 2019 senesinde ölümle sonuçlanan bir olaya karıştığı ortaya çıktı. Enişte İsa’nın yaptığı peynirleri tüketen 9 kişinin sağlık sorunu yaşadığı, 1 kişinin ise öldüğü ortaya çıktı.

Eşinin kardeşi Abdurrahman Çığ'a işkence ettiği, dolandırdığı, istismar ettiği iddia edilen İsa Akman’ın genç adamın dini duygularını da istismar ettiği söylendi. Genç adamı Afyon’da bir hocaya götüren İsa Akman’ın buradaki hocayla da iş birliği yaptığı iddia edildi. Kısmeti bağlı olduğu için evlenemediğine inandırılan genç adam, Afyon’da hoca olduğu iddia edilen kişi tarafından okunduğuna ve kısmetinin açıldığına ikna edilerek burada da 3 bin lira parasının alındığını söyledi.Olaya tanık olanlar Çığ Ailesi'nin 980 keçi sahibiyken İsa Akman'ın gelmesiyle yokluğa düştüğünü anlattı.

İsa Akman'ın 43 yaşında (1978 doğumlu) ve şoförlük yaptığı belirtildi.