Müge Anlı Necla ve Metin Büyükşen cinayetine mercek tuttu! Ortaya çıkanlar korkunç

TAKİP ET

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı'nın canlı yayınına konuk olan çifte cinayet maktülü Necla ve Metin Büyükşen'in doktor oğlu Osman Büyükşen, anne ve babasının katilinin ortaya çıkartılması için yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Konya’daki Büyükşen çifti cinayetinin aydınlatılması için Jandarma Genel Komutanlığı özel ekip kuruldu.

Konya’nın Karatay İlçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerine 3 Eylül 2018 gecesi maskeli bir şahıs tarafından öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayeti 3 yıldır aydınlatılmayı bekliyor.

Müge Anlı’da yapılan bu çağrı, yerini buldu ve yanıtsız kalmadı. Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye’nin gündemine oturan çifte cinayetin çözümü için Jandarma Suç Araştırma Timi’nin (JASAT) deneyimli dedektiflerinden oluşan 10 kişilik özel bir ekip kurdu.
Yayınını bu sıcak gelişmeyle açan Müge Anlı; “Türkiye’nin farklı illerinden bir araya gelen 10 deneyimli JASAT dedektifi, soruşturmayı yürüten Konya İl Jandarma Komutanlığı’na destek verecek. Jandarma Genel Komutanlığı'na çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Müge Anlı'da Necla ve Metin Büyükşen cinayeti tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Konya'nın Karatay ilçesinde yaşayan Metin ve Necla Büyükşen evlerinde kızlar Büşra'nın gözü önünde canice katledilmişti. Şüpheli olarak görülen gelin Betül Büyükşen'in bir diğer şüpheli şahısla gönül ilişkisi kurduğu iddia edildi.

İşte 28 Haziran Müge Anlı son bölümünde yaşanan son dakika gelişmeleri...

Müge Anlı'da Büyükşen cinayetinde sır perdesi aralanmaya devam ediyor. 3 yıldır çözülemeyen olayda yapılan açıklamalar izleyenleri de şaşkına çevirdi. Şüphelerin odağındaki isim olan Uğur Büyükşen'in eşi Betül Büyükşen ile ilgili şaşkına çeviren bir iddia ortaya atıldı. Peki, Necla ve Metin Büyükşen'i kim öldürdü?

MÜGE ANLI BETÜL BÜYÜKŞEN'İ YALANLADI!

Büyükşen çifti cinayetinde şüpheli olan Betül Büyükşen bir diğer şüpheli olarak görünen Mehmet Ali arasında gönül ilişkisi iddia edildi. Betül Büyükşen, "Mehmet Ali'yi ben değil, kız kardeşim aramış. O da Büşra ile konuşmuş dedi. Anlı'da, cinayet günü Mehmet Ali'nin telefonu açmadığını söyleyerek Büyükşen ailesinin gelini Betül'ü yalanladı.

MESAJLAR GÖNÜL İLİŞKİSİ İÇERİYOR


Cinayet sonrasında ifadeleri alan jandarma er, "Betül ile Mehmet Ali arasında geçen mesajların gönül ilişkisi içeriyordu" dedi.