Muharrem İnce'den yeni rest 

TAKİP ET

FOX TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programında konuğu olan Muharrem İnce, canlı yayında çok sert açıklamalar yaptı. İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan İnce, TRT'ye eleştireler yöneltti. İnce, "Cumhuriyet tarihinin en büyük mitinglerini yaptım, TRT bir saniye yayınlamadı" diye konuştu.

FOX TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programında konuğu olan Muharrem İnce, canlı yayında çok sert açıklamalar yaptı. İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan İnce, TRT’ye eleştireler yöneltti. İnce, "Cumhuriyet tarihinin en büyük mitinglerini yaptım, TRT bir saniye yayınlamadı" diye konuştu.

HABER GLOBAL OLAYI

Haber Global'de yaşanılanları da aktaran İnce, canlı yayını terk etmesi hakkında, "Eğer bu kendi iradeleri ile yapılmışsa rezalet, yok eğer Saray'ın baskısı ile yapılmışsa rezaletin karesi" şeklinde konuştu.

Şov yapmadım diyen İnce, “Kusura bakmayın ben siyasetçiyim. Orada tepkimi göstermek için kaldım. Bu saygısızlığı herkese yapsanız da bana yapamazsınız. Oraya bir siyasetçiyi çıkarıp sap gibi Erdoğan'ı bekletiyorlarsa, onlar da terk etsin yayını” dedi. Medya özgürlüğünün herkes için önemine vurgu yapan İnce, belli bazı medyaların amaçlarının haber vermek olmadığını de söyledi. Siyasilere de çağrı yapan İnce, “kendinizi ezdirmeyin” dedi. Kimin ne kadar dakika verdiğinin çetelesinin dahi tutulduğunu kaydeden İnce, “Beni orada bekletip bir başka siyasi partinin genel başkanına bağlanırsan ben orayı terk ederim” ifadelerini kullandı.

TRT’YE ÖCALAN TEPKİSİ

Cumhuriyet tarihinin en büyük mitinglerini düzenlediğini ve TRT’nin 1 saniye bile vermediğini kaydeden İnce, Osman Öcalan'ı yerel seçim öncesinde oy almak için ekranlara çıkardılar dedi.

"TÜRKİYE YÖNETİLMİYOR"

Türkiye yönetilmiyor değerlendirmesi yapan İnce, Türkiye’nin durumunu rodeo yapımına benzeterek, “Şu anda Türkiye'yi yönetenin de tek bir hedefi var, atın üzerinde kalmak istiyor. İlerletmek, koşmak, ileri götürmek gibi bir derdi yok. İki sene önce meydanlarda ekonominin uçacağını anlatıyorlardı, ekonomi çökmüş durumda. Koalisyonlar bitecek dediler, şu anda ittifakları konuşuyoruz. Meclis güçlenecekti, 48 gündür Meclis tatil. Yani Türkiye yönetilmiyor” değerlendirmesi yaptı.

BANK ASYA’YA PARA YATIRMA İŞİ

Bank Asya’ya para yatırılması konusunda yaşanılanlara da değinen İnce “On binlerce insanı Bank Asya'ya para yatırdı, oradan kredi kullandı diye mesleğinden ettiler. İsmail Kahraman. Eski meclis başkanı. Damadı FETÖ'cü, yurt dışına kaçtı. Hastanesine el koydular, kayyum olarak diğer damadını atadılar. 16 yıl Bank Asya'da yöneticilik yapanı SPK başkanı yaptılar. Garibanlara geldi mi cezalandırdılar. At izi it izine karışmış durumda” dedi.