Öz Yeğeni İle 'Ensest İlişki' Yaşayan Murat Başoğlu evden kovuldu!

TAKİP ET

Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile 3 yıl önce Bodrum koylarında Apostol isimli teknesinin güvertesinde ateşli şekilde öpüşürken fotoğrafları çekilen Murat Başoğlu, Bodrum Gölköy'de yeni taşındığı evinden kovuldu!

Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile 3 yıl önce Bodrum koylarında Apostol isimli teknesinin güvertesinde ateşli şekilde öpüşürken fotoğrafları çekilen Murat Başoğlu, Bodrum Gölköy'de yeni taşındığı evinden kovuldu!

SON YILLARIN EN BÜYÜK SKANDALINI KAMUOYU UNUTMADI

Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile 2017 yazında Bodrum koylarında demirleyen Apostol isimli teknenin güvertesinde ateşli şekilde öpüşürken görüntülenen Murat Başoğlu, sebep olduğu skandalın izlerini her ne kadar unutturmak istese de bunda pek başarılı olamadı. 

Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek tarafından terk edilmişti. Yasak aşk skandalıyla hafızalardan silinmeyen Başoğlu, yıllar sonra hayatına kaldığı yerden devam etmek istese de hiçbir şey istediği gibi gitmedi. 

KENDİSİ VE YENİ SEVGİLİSİ İÇİN ISSIZ BİR YER ARIYOR

Televizyon hayatı biten sunucu, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle alışveriş yaparken objektiflere yakalanmıştı. Bodrum tutkusuyla bilinen Başoğlu, Gölköy'de bir kiralık ev tutmuştu. Ancak komşularının kendisinden aşırı derecede rahatsız olduğunu hisseden sunucu, apar topar evi boşalttı.
Çevreden gelen tepkiler üzerine Gölköy'den kaçan Başoğlu'nun, emlakçıların kapısını çalarak daha ıssız bir yerde ev arayışına girdiği öğrenildi.

Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu'nun skandal görüntüleri o dönem magazin sayfalarının manşetlerini süslemişti. İkili, haklarındaki iddiaları yalanlasa da gerçek ortaya çıkmıştı. 

MURAT BAŞOĞLU: BU HABERLERDEN ÇOK SIKILDIM

Eski sunucu Murat Başoğlu, Bodrum Gölköy'de yeni sevgilisi ile yeni taşındığı evden komşuları rahatsız olduğu için apar topar taşındığı haberlerine ilişkin Instagram sayfasından bir açıklama yaptı. "Bu haberlerden çok sıkıldığını" söyleyen Başoğlu, bu iddiaları da reddetti.

İşte Murat Başoğlunun o açıklaması:


Artık yalan yapılan haberlerden çok sıkıldım insan ne diyeceğini bilemiyor 3 yıldır yalan üstüne yalan haber yapan çete iş başında!

1-) Yeni sevgilim yok zaten bir yıldır birlikteyim

2-) Evimi manzarası için değiştirdim

3-) Üç yıl önce hakkımda açılan davalardan beraat ettim bu haberleri kasıtlı yapan arkadaşları tek tek mahkemeye veriyorum.

Bir sorunları varsa telimi biliyorlar beni arayıp sorabilirler komşularımın da çok selamı var.

MURAT BAŞOĞLU SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ İNKAR ETTİ BURCU BAŞOĞLU "AMCAM BENİ ÖPTÜ" DEDİ

"Ensest ilişki" iddiaları nedeniyle Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan eski sunucu skandal görüntüleri inkar etmiş öz yeğen Burcu Kabadayı başoğlu "Amcam beni öptü" diyerek kabul etmişti. 
Murat Başoğlu ifadesinde yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti. Murat Başoğlu sonra yeğeni Burcu’nun spor salonuna, kendisinin de festival alanına gittiğini, orada tanıştığı Olga adlı kızla tekneye gelip koya gittiklerini öne sürdü.


İfadesinin devamında, Olga ile teknede içki içip öpüştüklerini, bayanın bikinisini, kendisinin de boxer tipi deniz şortunu hiç çıkarmadığını, cinsellik olmadığını, kızın dans ettiğini, 1.5 saat sonra da plaja döndüklerini söyleyerek suçlamaları kabul etmedi.

''AMCAM BENİ ÖPTÜ''

Ancak Burcu Başoğlu Kabadayı ifadesinde, deniz dalgalı olduğu için yanaştıkları koyda, alkollü olan amcasının teknenin üst kısmında kendisini öptüğünü, basında yer alan fotoğraflardaki kişinin kendisi olduğunu söyledi.

Genç kadının eşi Selçuk Kabadayı’nın ifadesi de mahkeme dosyasında yer aldı. Selçuk Kabadayı’nın ifadesine göre, eşi Burcu ve amcası Murat Başoğlu o gün tekne gezintisinden saat 19.00’a doğru döndü. Basındaki görüntüleri ise eşi, amcası ve amcasının eşi Hande Başoğlu ile birlikte oldukları bir ortamda öğrendi, bunun üzerine kendisi ve Hande Başoğlu çok şaşırdı.

ÖPÜŞMENİN ÖTESİNDE İLİŞKİ İTİRAFI

Selçuk Kabadayı’nın ifadesine göre, eşi önce “Amcam sadece dudağımdan öptü” diyerek yaşananları inkâr etti. Ertesi gün ise Murat Başoğlu’nun kendisini öpme olayının ilk olmadığını, olay günü teknede işi öpmenin de ötesine götürdüğünü söyleyerek her şeyi itiraf etti.

Selçuk Kabadayı tekne fotoğraflarındaki kişinin eşi olduğunu teşhis ettiğini ve sonra boşanmaya karar verdiğini belirtti.

''TAM OLARAK ENSEST''

Dava dosyasına göre, bilirkişi de fotoğraflardaki kişilerin Burcu Kabadayı ve Murat Başoğlu olduğuna dair rapor verdi.

İddianamede ayrıca “34 yaşında evli bir kadının 49 yaşında yine evli öz amcasıyla teknelerinde herkesin görebileceği şekilde bu suçu işlemesi, ensest kavramına tam olarak uymaktadır. Aralarında bu denli yakın akraba ilişkisi bulunan şüphelilerin isteyerek bu fiili gerçekleştirmeleri ve bunu herkesin görebileceği biçimde yapmaları, toplumsal değer yargılarımızı ağır şekilde etkilemiştir” denildi.

''BURCU, AMCASININ EVİNDE KALIYORDU''

İddianameye göre eşiyle birlikte sık sık İstanbul’dan Bodrum’a giden Burcu Başoğlu Kabadayı, bu geliş-gidişlerinde çoğu zaman amcası Murat Başoğlu ve yengesi Hande Başoğlu’nun evinde kalıyordu.
Olay günü Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Kabadayı, Başoğlu’na ait ‘Apostol’ adlı tekneyle denize açıldı. Civardaki bir koyda durup ‘herkesin görebileceği bir biçimde’ iddianameye konu suçu işlediler. Görüntüler medyaya yansıyınca da savcılık olayın ‘toplumsal ahlâkı, değer yargılarını ve kamu vicdanını zedeleyici bir mahiyete büründüğü’ gerekçesiyle soruşturma başlattı.