Ozan Güven'i rol aldığı Babil dizisinin oyuncuları da defterden sildi!

TAKİP ET

Ozan Güven'i sevgilisi Deniz Bulutsuz'u ağır sinkaflı küfürler eşliğinde alkollü olarak tekme tokat döverek gözünü morartması rol aldığı Babil dizisindeki rol arkadaşlarının da tepkisini çekti. Nur Fettağoğlu, Birce Akalay ve Aslı Enver, "Şiddet kimden gelirse gelsin kabul edilemez" açıklaması yaptı

Ozan Güven'i sevgilisi Deniz Bulutsuz'u ağır sinkaflı küfürler eşliğinde alkollü olarak tekme tokat döverek gözünü morartması rol aldığı Babil dizisindeki rol arkadaşlarının da tepkisini çekti. Nur Fettağoğlu, Birce Akalay ve Aslı Enver, "Şiddet kimden gelirse gelsin kabul edilemez" açıklaması yaptı.

"ŞİDDETE HER ZAMAN KARŞIYIM"

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği belirtilen oyuncu Ozan Güven'e Babil dizisindeki rol arkadaşları Birce Akalay, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu da tepki gösterdi.



Bulutsuz için çok sayıda destek mesajı yayımlandı. Nur Fettahoğlu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kendimi bildim bileli, gücüm yettiğince kadına şiddete karşı sesimi çıkardım, çıkarmaya da devam edeceğim çünkü her ne olursa olsun bu konuda fikrim  değişmez. Şiddet kimden gelirse gelsin her türlüsüne karşıyım, kabul edilemez." düşüncesini dile getirdi.

"YAŞADIĞINIZ ŞOKLA NE DİYECEĞİNİZİ BİLEMİYORSUNUZ"

Birce Akalay Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kadın’a şiddet asla onaylanamaz. Hele ki bildiğimiz, gördüğümüz, bizzat yaşadığımız onca acıdan sonra. Bugün yıllardır tanıdığım ve benimle aynı düşüncelerde olduğundan emin olduğum arkadaşım Ozan’ın yaşadığı ve yaşattığı bu acıdan,gördüklerim ve duyduklarımdan son derece üzgünüm.



Twitter herkesin özgürce düşüncelerini dile getirdiği bir mecra.Benim için de farksız inanın. Ancak böyle bir vaziyet dostunuzun başına geldiğinde yaşadığınız şokla insan sözlerini nasıl seçeceğini bilemiyor. Tek söyleyebileceğim şaşkın ve herkes için sonsuz üzgün olduğumdur." ifadesini kullandı. 

OZAN GÜVEN HAKKINDA "KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS" SUÇLAMASI YAPILDI

Oyuncu Ozan Güven hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs’, 'Hürriyetten yoksun bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından şikâyetçi olan sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, savcıya ifade verdikten sonra İstanbul Adli Tıp Şube Müdürülüğü'nden darp raporu aldı. Adli tıp uzmanı tarafından hazırlanan raporda, vücudunun çeşitli yerlerinde onlarca çürük ve morluğa rastlandığı kaydedildi.

Güven iddialara ilişkin kendisinin de mağdur olduğunu ileri sürmüştü.