Ozan Tufan Premier Ligi ekibi Watford'a transfer oldu

TAKİP ET

Son dakika haberine göre Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın takımda istemediği Ozan Tufan, İngiliz Premier Lig ekiplerinden satın alma opsiyonuyla Watford'a transfer oldu.

Fenerbahçe Ozan Tufan'ı Watford'a kiralık olarak yolladı. Yeni teknik direktör Vitor Pereira'nın takımda düşünmediği Ozan Tufan, hep hayalini kurduğu Premier Ligin yolunu tuttu.

İngiliz ekibi, 26 yaşındaki oyuncunun ardından Fenerbahçe ile de anlaşmaya vardı. Milli futbolcu, 1 yıllığına Watford’a kiralanacak. Anlaşmada şarta bağlı satın alma opsiyonu da bulunuyor.

Fenerbahçe'nin Helsinki ile oynayacağı maçının hazırlıklarına da katılmayan Ozan Tufan, kısa zamanda İngiltere’ye giderek resmi sözleşmeye imza atacak.



OZAN TUFAN'A ÖZEL İZİN

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında sahasında Helsinki ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşti.

Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışması yapan futbolcular ardından 5'e 2 top kapma idmanı yaptı. Çalışmanın basına kapalı olan kısmında ise Helsinki maçının taktiği üzerine çalışıldı. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Pelkas, Valencia, Mert Hakan Yandaş ve Serdar Dursun'un yanı sıra özel izinli olan Ozan Tufan katılmadı.