Özge Özpirinçci karnı burnunda haliyle ilk kez görüntülendi

TAKİP ET

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, aşklarına doludizgin devam ediyor. 7 yıldır evlenmeden bir ilişki sürdüren genç aşıklar şimdilerde bebek bekliyor. Özge Özpirinçci 5 aylık hamile haliyle ilk kez görüntülendi.

Burak Yamantürk’le aşk yaşayan, 21 haftalık hamile olan oyuncu Özge Özpirinçci, heyecanla kızının dünyaya geleceği günü bekliyor. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan oyuncu çift Özge Özpirinçci  ile Burak Yamantürk, geçtiğimiz gün Yeniköy'de objektiflere yansıdı.



BEBEK KIZ OLACAK

Hamileliğinde beşinci ayın içerisinde olduğunu ifade eden Özpirinçci, "Bebeğimizin cinsiyeti kız olacak. Heyecanla dünyaya geleceği günü bekliyoruz" dedi. 5 aylık hamile olan anne adayı Özge Özpirinçci'nin büyüyen karnı da dikkat çekti.  Ünlü çift, basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra evlerinin yolunu tuttu.



"13 HAFTALIK HAMİLEYİM"

Yaklaşık 7 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özge Özpirinçci'nin hamile olduğu iddia edilmiş, ünlü oyuncu haberi sosyal medya hesabında doğrulamıştı: "9 değil 13 haftalık hamileyim. Mutluluğumuzu, heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürler" ifalderini kullanmıştı. 



NİKAH EYLÜL'DE

Özge Özpirinçci Burak Yamantürk çifti bebek haberinden sonra Eylül ayında nikah masasına oturacak.