Özge Özpirinçci Netflix dizisi için imajını yeniledi

TAKİP ET

Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisinde oynadığı Bahar Çeşmeli karakteriyle milyonları ekrana kilitleyen Özge Özpirinçci, Netflix'te yayınlanacak projesi için imajını değiştirdi.

Özge Özpirinçci, son dönemde ekranda boy gösteren kadın oyunculardan farklı tarzıyla ön plana çıkan ender oyunculardan. 1 Nisan 1986 İstanbul doğumlu Özge Özpirinçci bir dönem Neslişah Alkoçlar ile evlenen Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile fırtınalı bir aşk yaşamıştı.

SEVGİLİSİ ENGİN ALTAN DÜZYATAN TARAFINDAN TERK EDİLDİ

Engin Altan Düzyatan'la evlenecekler derken Düzyatan'ın son dakikada kendisini ter edip Neslişah Alkoçlar ile evlenmesi sonrası şoke olan Özge Özpirinçci hem ruhunu hem de kariyerini olağanüstü bir çaba göstererek kurtarmayı bildi.

2015 yılından bu yana kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile birlikte olan Özge Özpirinçci yakın zamanda Netflix'te yayınlanacak "Bir Denizaltı Hikayesi" isimli yapımla hayranlarının karşısına çıkacak. Başrolünü yakışıklı ve bir o kadar da iddialı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşacak Özpirinçci kadın dizisinde olduğu Bahar karakterinin tam tersine yeni imaj yaparak hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor.

INSTAGRAM'DA PAYLAŞTI

Özge Özpirinçci yeni imajıyla ilgili ilk görüntüsünü Instagram hesabından paylaştı. 

YENİ DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ CUNDA'DA YAPILDI


Bir Denizaltı hikayesi ismi verilen dijittal proje Bir Denizaltı Hikayesi'nin çekimleri Balıkesir'in Cunda Adası'nda yaıldı.

Dizi çekimlerinin bittiğini Kıvanç Tatlıtuğ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti. Dizinin 2021 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacağını belirtilirken, yeni bir dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan oyuncu Özge Özpirinçci de imaj tazeledi.

Hakan Bonomo'nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de Cem Karcı'nın üstlendiği 'İlk ve Son' dizisinde rol alacağı öğrenilen Özpirinçci, saçlarının yeni halinin Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

ÖZGE'NİN YENİ İMAJINA BUĞRA GÜLSOY'DAN YORUM GELDİ

Özge Özpirinçci'nin paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum yağdı. Hem hayranları hem de yakın arkadaşları tarafından güzel dilekler alan Özpirinçci'nin paylaşımına yorum yapanlardan biri de Aşk Yeniden dizisinde beraber rol aldığı Buğra Gülsoy oldu.

özge özpirinçci özge özpirinçci yeni imaj özge özpirinçci kimdir