Paulinho Galatasaray ve Fenerbahçe arasından tercihini yaptı! İşte o takım

TAKİP ET

Brezilyalı orta saha oyuncusu Paulinho Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki tercihini yaptı. İddialara göre; iki takımın da transfer etmek istediği Paulinho son kararını Sarı Lacivertli kulüpten yana verdi! İşte detaylar...

Süper Lig'in iki dev kulübü Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Brezilyalı orta saha oyuncusu Paulinho'ya ilişkin flaş gerçek ortaya çıktı. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Galatasaray, Paulinho ile temaslarını sıklaştırmıştı. Bununla beraber sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe de, devreye girmişti.

Süper Lig devleri bir yandan sahada rekabet içine girerken, diğer yandan da transferde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ve Galatasaray, daha önce Tottenham ve Barcelona'da da forma giyen Paulinho'yu istedi.

GALATASARAY İSTİYOR FENERBAHÇE ALIYOR

Özellikle Galatasaray'ın bir süredir yıldız isim için girişimlerde bulunduğu bilinirken, sürpriz bir hamle geldi. Sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu için nabız yoklamaya başladı.

Son olarak Guangzhou'da forma giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun, yeni takımını belirlemek için kendisine gelen teklifleri değerdirmeye aldığı bilinirken, son kararını verdiği ifade edildi.

FENERBAHÇE PAULINHO'NUN AKLINI ÇELDİ

Brezilya basınında yer alan bilgilere göre Paulinho, gelecek sezona dair son kararını verdi. Buna göre yıldız futbolcunun yeni takımının Fenerbahçe olması bekleniyor. İddialara göre Paulinho, sarı lacivertlilere imza atmak üzere.

"AVRUPA'DAN BİR TAKIMI REDDETTİM"

Öte yandan Paulinho, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Avrupa'dan bir takımı reddettim." demişti.

paulinho transfer paulinho fenerbahçe paulinho galatasaray paulinho