Rachid Ghezzal yeni sezonda Beşiktaş mı yoksa Galatasaray'da mı oynayacak? Müthiş iddialar

TAKİP ET

Beşiktaş'ın zor geçen sezonda şampiyonluğa taşıyan isimlerden Cezayirli oyuncu Ghezzal'ın yeni sezonda Beşiktaş mı yoksa Galatasaray'da mı oynayacağı merak konusu oldu. Ghezzal'ın babasının gazeteye yaptığı açıklama kafaları iyice karıştırdı.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Rachid Ghezzal Galatasaray'ın da radarında. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in ısrarla alınmasını istediği Ghezzal Beşiktaş ile Galatasaray arasında transfer borsasını yükseltti.



Cezayirli oyuncunun şampiyon Beşiktaş'la yola devam etmek istediği sebebinin ise Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması gösterildi. Zira Ghezzal Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarda da gollerini boncuk gibi dizmeye devam ederse dünya futbol piyasasındaki değerini artıracak.



Peki Galatasaray'a transfer hikayesinin perde arkasında ne var?

Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'tan yıllık 3,5 milyon euro para istediği iddia ediliyor. Galatasaray ise Ghezzal'ı transfer etmek için 2,7 milyon euroluk teklif yaptı ama Ghezzal hem Şampiyonlar Lig planı hem de Beşiktaş'tan almayı umduğu para için Galatasaray'a "evet" demedi.

Zira Ghezzal'ın babası Türk spor gazetesi Fanatik'e "oğlunun Beşiktaş'ta kalmak istediğini" söyledi. 



Ghezzal ise bu haberin yanlış olduğunu söyledi. Fanatik gazetesinde haberi yapan editör ise haberin kesinlikle doğru olduğunu Ghezzal'ın babası Mohammed Ghezzal ile görüştüklerini ellerinde kayıtların mevcut olduğunu ileri sürdü.

Bakalım Ghezzal son tahlilde şampiyon Beşiktaş'ta kalıp Şampiyonlar Ligi'nde mi top koturacak yoksa Galatasaray'ın teklifini kabul edip Fatih Terim'in İmparatorluğuna hizmet mi edecek?

Zamanla göreceğiz!

Bu arada Beiktaş'tan gelen son transfer haberi ise şu şekilde

Teknik Direktör Sergen Yalçın'la yeniden anlaşan Beşiktaş'ta hedef iyi bir kadro kurmak. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Rosier'i transfer etmek isteyen siyah-beyazlıların, bu transfer için birçok rakibi bulunuyor.



Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Salih Uçan'la prensip anlaşmasına varan ve önümüzdeki günlerde resmi imzayı attırmayı planlayan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Sergen Yalçın'la yeniden anlaşarak transfere odaklandı. Rosier ve Ghezzal konusunda girişimlerini hızlandıran ve Ghezzal için Leicester City ile anlaşma noktasına gelen Beşiktaş, Rosier transferinde ise zorlanıyor.

Beşiktaş forması altında geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Rosier'i, Marsilya, Celtic ve Lazio kadrosuna katmak istiyor. Bonservisi Sporting Lizbon'da bulunan bu futbolcu için girişimlerine başlayan 3 kulüp de kesenin ağzını açtı. Portekiz ekibi, Rosier için 7 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

rachid ghezzal ghezzal transfer ghezaal beşiktaş ghezzal galatasaray