Salgın kulüpleri fena vurdu! Galatasaray iki yıldızı gönderiyor

TAKİP ET

Korona salgını nedeniyle ağır darbe alan futbol kulüpleri, ekonomik sıkıntıları aşmak için yeni çareler arıyor. Galatasaray'ın da gelecekteki krizi aşabilmek adına Belhanda ve Feghouli'yi gönderme kararı aldığı, Suudi Arabistan kulüplerinin transfer için devere olduğu iddia edildi.

Korona salgını dünya ekonomisi vurdu. Önümüzdeki günlerde ekonomik krizin büyüyeceği kaçınılmaz olarak görülüyor. Bu krizden en çok etkilenecek olan futbol kulüplerinin küçülmeye gideceği düşünülüyor. Galatasaray takımı da bu nedenle iki yıldız oyuncusunu takımdan görme kararı aldı. 

HER TEKLİF DEĞERLENDİRİLECEK!

Fanatik’in haberine göre, özellikle maliyeti yüksek olan oyuncular gelecek sezon Galatasaray’a veda edecek. Sezon sonunda Belhanda ve Feghouli takımdan gönderilecek ilk oyuncular olacak. Her iki oyuncunun yüksek maaş yükünden kurtulmak isteyen sarı-kımızılı kulüp, gelebilecek 3-5 milyon Euro’luk teklifleri dahi değerlendirecek.

10 MİLYON EURO MALİYET

Belhanda’ya ödenen toplam yıllık ücret yaklaşık 5 milyon Euro civarında ve bir yıllık sözleşmesi bulunuyor. Feghouli’nin yıllık maliyeti ise 5 milyon Euro’yu geçiyor. Feghouli’nin de 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Her iki oyuncu da gönderilirse Galatasaray 10 milyon Euro’luk maliyetten kurtulmuş olacak. Ayrıca iki oyuncu için bonservis geliri de sağlayabilecek.