Selçuk Tepeli Berat Albayrak'ın neden ortada görünmediğini öyle bir Ti'ye aldı ki

TAKİP ET

Muhalefetin damat nerede kampanyasını FOX TV Anahaber canlı yayınında yorumlayan Selçuk Tepeli, dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Muhalefetin damat nerede kampanyasını FOX TV Anahaber canlı yayınında yorumlayan Selçuk Tepeli, dikkat çeken bir çıkış yaptı.

“Para nerede, tabii Sayın Albayrak nerede? Muhalefetin deyimiyle damat nerede? Madem başarılıydı neden görevden aldınız” diye soran Tepeli, “Berat bey belki de kötü örnek olmak istemediği için ortalıkta görünmüyordur. Çünkü bir iki gündür adı geçmeye başladı, hemen dolar aldı başını gitti. Belki gerçekten ekonomiyi düşünüyor? Ortalıkta görününce böyle sıcak soğuk oyunu gibi ona yaklaştığınız zaman dolar yükselmeye başlıyor. Belki de ekonomiyi düşünüyor” diyerek esprili bir gönderme yaptı.

“Bu paranın nerede olduğu mühim bir sorudur. Çünkü bu ülkenin rezervi demek hepimizin emeği demektir. Biz bu paranın kime harcandığını, nereye harcandığını bilmeliyiz ve kayıt altında olmak zorunda” ifadelerini kullanan Tepeli, “Bu doları kimler kaç Türk Lirası’ndan aldı? Şimdi bu dolarlar nerede? Bu bir servet transferi mi? Bunların soruşturulması lazım. Bu sorulara cevap verilmesi lazım. Bunlar ciddi şeyler. Devlet ciddi bir şeydir. Bununla ilgili bir neticeye ulaşamazsak çok kötü örnek olur” dedi.

Diğer yandan 128 milyarın nerede olduğunu soran CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “128 milyarı ne yaptın Erdoğan, kime verdin?” derken, DEVA lideri Ali Babacan da iktidarın verdiği “dolar nerede cevabına” “tamamen tiyatro. Partili cumhurbaşkanı ve akraba bakan birlikte 130 milyar doları erittiler. Biz buna çarçur etmek diyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da iddialara sert çıkarak, “Bunlar sahtekâr, rezervler buharlaşmadı. 95 milyar dolar rezervimiz var. Size buradan ekmek çıkmaz” dedi.