Selin Ciğerci futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşandı

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci 'Büyük aşkla seviyorum o benim hayatım' dediği futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan tek celsede boşandı. Beykoz Adliyesi'ne eşiyle birlikte lüks Mercedes marka araçlarıyla gelen Selin Ciğerci boşanma sonrası adliye çıkışında 'ihanet' iddiaları için 'Öyle bir şey yok' açıklaması yaptı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci eşi Gökhan Çıra'dan Beykoz Adliyesi'nde görülen boşanma davasıyla tek celsede boşandı. 

Görkemli bir törenle evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra birlikte geldikleri Beykoz Adliyesi'nden anlaşmalı şekilde boşanarak ayrıldı. Adliye çıkışında konuşmak istemeyen Ciğerci ihanet iddiaları için 'Yok öyle bir şey' dedi.



Çift sorulara başka cevap vermeden adliyeye geldikleri ultra lüks Mercedes araçlarına binerek evlerine gitti.

Melisa Emirbayer Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın Arasına mı Girdi?

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu aşkı Gökhan Çıra'nın arasının 'ihanet' yüzünden bozulduğu iddia edildi. Melisa Emirbayer ile aşk yaşadığı iddia edilen Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'nin şimşeklerini üzerine çektiği öne sürülmüştü.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın "ihanet" gerekçesiyle boşanacağı iddia edilmişti.  Sosyal medyada kozmetik ürünleri tanıtımı ve pazarlaması yapan Selin Ciğerci'nin bir iş görüşmesinde bir araya geldikleri Melisa Emirbayer ile Gökhan Çıra arasında yaşanan elektriklenmeyi fark ettiği öne sürüldü.



Toplantıda Gökhan Çıra'nın, Melisa Emirbayer'den etkilendiğini anlayan Selin Ciğerci'nin sinirden küplere bindiği öğrenildi.

Magazin kulislerinde söylenenlere göre, Selin Ciğerci öfke ve hırsından Melisa Emirbayer'e şiddet uygulayıp bıçak çekerek tehdit etti. 

MELİSA EMİRBAYER: ARKANIZDA UÇURUM VARMIŞ GİBİ TEDBİRİNİZİ ALIN BABANIZA BİLE GÜVENMEYİN!

Gökhan Çıra ile birlikte olduğu ve Selin Ciğerci'den şiddet gördüğü ileri sürülen Melisa Emirbayer ise Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Eski Survivor yarışmacısı imalı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Hayat kısa ve zaman su gibi akıp gidiyor. Arkadaşlarınızı iyi seçin, artık bu devir de annenize ve babanıza bile güvenmeyin herkesi kendiniz gibi sanmayın. Arkanızda uçurum varmış gibi tedbirinizi alıp arkanıza yaslanmaya sakın kalkmayın. Kulaklarınızı her şeye tıkayın, sağır ve körü oynayınca emin olun ki sonunda siz kazanacaksınız. Etrafınızda ki negatif enerjileri çekmenize izin vermeyin. Hissettiğiniz anda direk yönünüzü değiştirin. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Dedikodu çıkar , iftiralar atılır, insanlar konuşur, senaryolar yazılır. Sizin başınız hep dik olsun. Olduğunuz yerde olmak isteyen onlarca insan olabilir, kendisinin kazanamadığı başarıya ulaşmış insanlara dil uzatan insanlar olabilir. Kıskanmak yerine örnek almayı deneyin. Gülüşlerinizi mutsuzluğa bırakmayın. Not: İyiler her zaman kazanır."

 

selin ciğerci gökhan çıra selin ciğerci gökhan çıra ayrılk selin ciğerci gökhan çıra ihanet selin ciğerci gökhan çıra melisa emirbayer