Serdar Ortaç'tan Beşiktaş'a büyük terbiyesizlik

TAKİP ET

Popçu Serdar Ortaç, sahne aldığı bir mekanda Beşiktaş Adana Demirspor maç sonucunu gündeme getirerek terbiyesizce bir harekete imza attı. Beşiktaş camiası ve ÇARŞI Grubu'nn tepki gösterdiği hareketin şarkıcının ruhundaki hafifliği gün yüzüne çıkardığı vurgulandı.

Serdar Ortaç, 'Dansöz' şarkısını sahnede söylerken Beşiktaş Adana Demirspor maçına el hareketiyle gönderme yaptı. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü maçın 3-3 sona ermesi ve maçta Balotelli'nin Sergen Yalçın'la yaşadığı gerilim hala sıcaklığını korurken Serdar Ortaç'ın haddini aşarak Beşiktaş camiasına hayasızca el hareketi yapması kulübün tepkisini çekti.



BEŞİKTAŞ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Beşiktaş Kulübü, şarkıcı Serdar Ortaç'ın Adana Demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamalada şu ifadelere yer verildi;

 

"Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." denildi.

"HİÇ DERS ALMIYORSUN"

Beşiktaş'ın büyük taraftar grubu ÇARŞI da Serdar Ortaç'a 'Yaşadıklarından hiç ders almıyorsun' diyerek tepki gösterdi. Gruptan yapılan açıklamada, "Yaşadıklarından hiç ders almıyorsun… Hayatın zincirleme “yapmasaydım, etmeseydim” keşkelerle dolu… Senden beklenen sözler, beklenen hareketler. Hiç şaşırtmıyorsun. Bu edep dışı, ahlak dışı el hareketi ve sözlerinin (hukuki) maddi, manevi yaptırımları olacaktır!" ifadeleri kullanıldı.