Serkay Tütüncü kimdir sorusunun en kapsamlı cevabı medyapenceresi'nde

TAKİP ET

Serkay Tütüncü kimdir sorusunun cevabı medyapenceresi.com'da. Masumiyet dizisinin finali internet dünyasında gündem oldu. Masumiyet dizisiyle adını duyuran Serkay Tütüncü de dizinin finalinden doğan ilgiden nasibini aldı.

Serkay Tütüncü, İzmir'in ekmeğini yiyen genç ve yakışıklı bir oyuncu. Aslen Tire'li. 1.90 boyunda dev bir fiziği var. Türk standartlarına göre hayli de yakışıklı. Hatta bu yakışıklı haliyle dizideki rol arkadaşı İlayda Alişan'ın gönlünü bile çaldığı dilden dile dolaşıyor.



Peki kimdir Serkay Tütüncü, hayatının 30. yaşını sürdüren genç adamı biz nereden ve nasıl tanıdık. Gelin detaylara birlikte bakalım..

Son olarak Fox Tv'nin final yapan dizisi Masumiyet'te İlker Ilgaz olarak tanıdığımız Serkay Tütüncü kariyerinde daha önce Bay Yanlış, Afili Aşk gibi dizilerde oynadı. Daha sonra kendisini Survivor yarışmasında izledik. Orada adadaki performasından çok yaşadığı aşk ile konuşuldu. Adaya gelen Cansu Kanışkan ile fırtınalı bir Survivor aşkı yaşadı Serkay Tütüncü. Hatta öyle ki Cansu'nun adını ağzından hayalini aklından bir türlü çıkaramadı. Hep Cansu dedi başka bir şey demedi. Yarışma bitince aşk da bitti. İnsan adada yalnız kalınca testesteron patlaması yaşıyor sanırım!



Aradan 5 yıl geçti Serkay Tütüncü Masumiyet dizisiyle ekranlara geldi. Dizide İlayda Alişan ile yakınlaştı. Sette iki genç oyuncu aynı karavanı kullandı. Deniz Çakır, iki genç hatta görece kendisinden kıdemsiz iki oyuncuya karavan verilip kendisine verilmeyince sigortaları attı. Olay çıkardı. Set ekibi tatsızlık çıkmasın diye "Deniz Çakır'a İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü'nün karavanını kullan bari" dedi. Deniz Çakır'a bu yapılan daha büyük ayıp oldu.

Haberi duyan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan da "Ne minasebet canım biz ne güzel karavadan rolümüze çalışıyoruz 3. tekil kişi aramızda istemiyoruz" diye yapımcıya gidince Masumiyet'in pek de masum bir set olmadığı haberleri yapıldı.

Neyse...Tasası bize mi düştü ayol!

Biz bu Serkay Tütüncü bey nerelidir, kimdir, kariyeri boyunca ne işler çevirmiştir buna bakalım değil mi ama?

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor yarışmasının ardından çocukluk hayali olan oyunculuk için eğitimler almaya başlayan Serkay Tütüncü, dizi setlerine transfer oldu. İlk dizisi “İnsanlık Suçu” ile sektöre adım atan ünlü isim, “Afili Aşk” ve “Bay Yanlış” gibi romantik komedilerde rol aldı.

1991 YILINDA İZMİR TİRE'DE DOĞDU?


Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğdu. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladı. Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi.

2016 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Gönüllüler takımında yarıştı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa da adım attı. 2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Serkay Tütüncü’nün rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Bay Yanlış (Ozan Dinçer) (TV dizisi)

2019 – Afili Aşk (Volkan Çekerek) (TV Dizisi)

2018 – İnsanlık Suçu (Gökhan) (TV Dizisi)