Sevilen oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti

TAKİP ET

FOX TV'nin bol entrikalı dizisi Yasak Elma dizisinde rol alan sevilen oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Şahin, son olarak meme kanseri tedavisi görüyordu ancak ölüm nedeni kesin olarak açıklanmadı.

İncilay Şahin kimdir, İncilay Şahin neden öldü, İncilay Şahin kaç yaşındaydı, İncilay Şahin nereli? İşte İncilay Şahin'in ansızın vefatıyla ilgili detaylar...

En son "Yasak Elma" dizinde rol alan ünlü oyuncu, tiyatrocu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Yasak Elma gibi çok sayıda dizide oynayan ünlü tiyatrocu İncilay Şahin hayatını kaybetti.



Acı haberi Oyuncular Sendikası verdi. Oyuncular Sendikasının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kurucu üyemiz, değerli meslektaşımız İncilay Şahin'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

OYUNCU İNCİLAY ŞAHİN NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NE?

29 Ocak 1961 tarihinde Kayseri'de dünyaya gelen oyuncu İncilay Şahin, kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde rol alan İncilay Şahin'in oynadığı diziler arasında Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi yapımlar yer alıyordu. Sevilen oyuncu İncilay Şahin'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü oyuncu 60 yaşındaydı. Oyuncunun meme kanseri nedeniyle tedavi gördüğü biliniyordu ancak ölüm nedeni henüz kesinleşmedi.