Sibel Can vazgeçemediği aşkı Emir Sarıgül ile yine görüntülendi

TAKİP ET

Şarkıcı Sibel Can, adı bir dönem sunucu Buket Aydın ile anılan emir Sarıgül ile yeniden bir araya geldi. Buket Aydın ile geçtiğimiz yaz fırtınalı bir aşk yaşayan Emir Sarıgül, ilişki esnasında Sibel Can ile teknede görüntülenince Buket Aydın'ın şimşeklerini üzerine çekmişti.

Sibel Can ve iş adamı Emir Sarıgül, uzun bir aradan sonra ilk kez yemek yerken görüntülendi. Sibel Can, Buket Aydın ve Emir Sarıgül arasında yaşanan aşk üçgeni geçtiğimiz yazın en çok konuşulan konuları arasındaydı. Buket Aydın ile aşk yaşarken Sibel Can ile teknede görüntülenen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, kalbinin çıpasını son olarak Sibel Can'ın limanına demirledi.

BUKET AYDIN: EMİR SARIGÜL İLE ASLA EVLENMEYECEĞİM

Aşk yaşadığı Emir Sarıgül'ün Sibel Can'la Bodrum'da süper lüks teknede görüntülenmesi sonrası küplere binen sunucu Buket Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar bu konuda ilk ve son kez konuşuyorum. Emir Sarıgül ile aramda bundan sonra hiçbir şey olmayacak. Emir Sarıgül ile evlenmeyi asla düşünüyorum ve bu konu artık kapansın istiyorum işimle anılmak niyetindeyim" diyerek Emir Sarıgül defterini bir daha açmamak üzere kapatmıştı.

SİBEL CAN İLE EMİR SARIGÜL YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz yaz birlikte tatil yapan ve magazine yakalanan Sibel Can ve Emir Sarıgül çifti haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı. Aylardır birlikte görünmeyen çift, önceki gece bir restoranda yemek yerken görüntülendiler. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu iş adamı Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı söylenilen Sibel Can, Boğaz'da faaliyet gösteren ünlü bir mekanda yemek yerken görüntülendi. İkili en son yaz aylarında birlikte mavi tur yaparken görüntülenmişti. Aynı araç ile birlikte İstanbulda bir balıkçıya yemeğe giden çift haklarında çıkan aşk iddialarını güçlendirdi. Arkadaşları ile buluşan çift yemek yedi. Yemek esnasında Sibel Can'ın çok keyifli olduğu da gözlerden kaçmadı. Yaz aylarında birlikte çıktıkları tekne turu ile oldukça konuşulan Sibel Can ve Emir Sarıgül'ün haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlamışlardı. 

EMİR SARIGÜL KİMDİR?

Emir Sarıgül, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğludur. 1981 yılında İstanbul'da doğan Emir Sarıgül ilköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Emir Sarıgül, Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Yeditepe Üniversitesi'ni kazandı. Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü tamamlamasının ardından master eğitimi almak üzere İngiltere'ye gitti. Londra'daki American Intercontinental University'de aldığı yabancı dil eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndü ve iş hayatına atıldı. Özellikle inşaat sektöründe başarılı işler yapan Emir Sarıgül, bu alanda kendinden sıkça söz ettirdi. Halen inşaat sektöründe faaliyet gösteren Maritza Şirketler Grubu’nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.