Sırlar Dünyası'nın Aslıhan Güner'i plajda sere serpe görüntülendi

TAKİP ET

Kariyerine Sırlar Dünyası ve Şefkat Tepe isimli dizilerle başlayan güzel oyuncu Aslıhan Güner'in zaman içindeki değişimi görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu plajda sere serpe kameralara yakalandı.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 15 Temmuz'dan sonra hükümet tarafından el konulup kapatılan Samanyolu TV'de yayınlanan Sırlar Dünyası isimli diziyle başlayan güzel oyuncu Aslıhan Güner, zaman içinde öyle bir açılıp saçıldı ki görenlerin ağzı açık kaldı...

Kariyerine daha sonra Asi, Şefkat Tepe, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile devam eden Aslıhan Güner, kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç ile evli. Aslıhan Güner ile Mert Kılıç yine Samanyolu TV'de yayınlanan Şefkat Tepe dizisinde tanışmış ve evlilik kararı almıştı.

ASLIHAN GÜNER PLAJDA SERE SERPE

O Aslıahn Güner gel zaman git zaman açıldı saçıldı tüm güzelliğini cömertçe sergilemekten çekinmez bir hale geldi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın kızıl güzeli Aslıhan Güner, sahilde sere serpe güneşin tadını çıkardı. Dizinin final yapmasıyla eski saç rengine dönen güzel oyuncu, fit haliyle de hayran bıraktı.

Çift, Torba'daki lüks bir hotelde görüntülendi. Erken saatlerde otelin kumsalına inen çiftten Güner denize girmeyi tercih ederken, Mert Kılıç ise telefonla görüşme yaptı. 33 yaşındaki güzel oyuncu, doğal halleriyle beğeni topladı.

Kuzey Yıldızı'nın bitmesinin ardından çok sevilen kızıl saçlarını kahverengi yapan Aslıhan Güner bir sonraki projesinin Kars'ta olduğunu söylemişti.

Not: Biz Aslıhan Güner'in sahilde sere serpe çekilen görüntülerini etik ve cinsellik-müstehcenlik içerdiği için yayınlamıyoruz.

 


 

aslıhan güner sırlar dünyası samanyolu tv kuzey yıldızı ilk aşk mert kılıç