Spider-Man 3'ün vizyon tarihi değiştirildi İşte Spider Man 3 gösterim tarihi

TAKİP ET

Hollywood Covid-19 nedeniyle çekimlerini bitirip vizyona koymayı planladığı gişe filmlerinin tarihlerini değiştirmeye başladı. Warner Bros, Disney ve Paramount Pictures'ın ardından Sony'den Spider-Man 3 haberi geldi. Spider Man 3 filminin vizyon tarihi değişti. Spider Man 3 hayranları filmi izleyebilmek için 2021 yılının Aralık ayını beklemek zorunda kalacak

Hollywood Covid-19 nedeniyle çekimlerini bitirip vizyona koymayı planladığı gişe filmlerinin tarihlerini değiştirmeye başladı. Warner Bros, Disney ve Paramount Pictures'ın ardından Sony'den Spider-Man 3 haberi geldi. Spider Man 3 filminin vizyon tarihi değişti. Spider Man 3 hayranları filmi izleyebilmek için 2021 yılının Aralık ayını beklemek zorunda kalacak.

SPIDER MAN 3 VİZYONA 2021 ARALIK AYINDA GİRECEK

Koronavirüs salgını nedeniyle film şirketleri ortak bir kararla birlikte film takvimlerini değiştirmeye başladı. Warner Bros, Disney ve Paramount Pictures'ın ardından Sony'den Spider-Man haberi geldi. Açıklananlara göre Tom Holland başrollü Spider-Man 3'ün vizyon tarihi 2021'in Kasım ayından Aralık ayına alındı.

TOM HOLLAND SONY İLE DISNEY ARASINDA MEKİK DOKUDU

Sony ve Disney'in ortak olarak hayata geçirdiği Spider-Man serisi büyük tartışmaları beraberinde getirmişti. Sony ve Disney arasında mekik dokumak zorunda kalan Tom Holland ise iki şirketin anlaşmazlıkları arasına sıkışıp kalmıştı. Son karar ise Spider-Man karakterinin tamamen Sony'ye devredilmesi oldu. İki şirket son kez Spider-Man iş birliği yapacak ve Tom Holland, bundan sonra Sony'nin Marvel Evreni'nde çalışmaya devam edecek. Bu sırada serinin üçüncü filminin vizyon tarihi birkaç kez değiştirildi.

SPIDER MAN 3 İÇİN İLK VİZYON TARİHİ 16 TEMMUZ 2021 OLARAK BELİRLENMİŞTİ

Öncelikle 16 Temmuz 2021'i kendine vizyon tarihi olarak seçen Spider-Man 3, Koronavirüs salgınının engellerine takılmıştı. Bu engellerle birlikte filmin vizyon tarihi 5 Kasım 2021'e alınmıştı. Şimdi ise bir kez daha değiştirilerek 17 Aralık 2021 tarihinde karar kılındı.