Süleyman Soylu istifa etti haberinden sonra İçişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken açıklama

TAKİP ET

Türkiye'de Sedat Peker'in hedefinde olan isim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiği iddia edildi. Haber kısa sürede Ankara kulislerinde ve haber ajanslarında yayıldı. Süleyman Soylu'nun istifa haberinden sonra İçişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Sosyal medyada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığı görevinden alınmasının an meselesi olduğu iddiaları iyiden iyiye ayyuka çıktı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlığı ile ilgili son gelişmelerin ardından tahtına aday olarak çalışma yaptığı iddia edilen Süleyman Soylu'yu görevden her an alabilir.

Bu iddiaların hemen ardından Ankara kulislerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğine dair bir haber dolaşıma girdi.



Herkes Süleyman Soylu istifa mı etti haberinin gerçek olup olmadığını merak etmeye başladı.

Game of Thrones dizisi gibi yaşanan son gelişmeler sonrası İçişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken Süleyman Soylu paylaşımı geldi.
İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı, Bakan Süleyman Soylu’nun istifa ettiği iddialarının ardından Twitter’da yaptığı paylaşımda, Soylu’nun Güvenlik ve Koordinasyon toplantısına başkanlık ettiği fotoğrafı yayınladı.



Eski AK Parti Milletvekili İşbaşaran, Soylu’nun istifası nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye İçişleri Bakanı olması için ‘iki isim önerdiğini’ de iddia etmişti.

“BAKAN SÜLEYMAN SOYLU GÜVENLİK TOPLANTISI YAPIYOR” PAYLAŞIMI

İstifa iddiasına yanıt İçişleri Bakanlığı’nın Twitter hesabından geldi. Bu sabah yapılan paylaşımda, “Bakanımız Sn. @suleymansoylu’nun başkanlığında Bakanlığımızda, Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştiriliyor” denildi.

süleyman soylu istfa süleyman soylu içişleri bakanlığı süleyman soylu ak parti recep tayyip erdoğan