Tarkan'ın eski sevgilisi avukat Bilge Öztürk fotoğrafçı Bennu Gerede'nin küçük oğluyla aşk yaşıyor

TAKİP ET

Türk pop müziğin megastarı Tarkan ile bir dönem oldukça çalkantılı bir aşk yaşayan avukat Bilge Öztürk'ün fotoğrafçı Bennu Gerede'nin en küçük oğlu Daren Gerede Erkaya iel aşk yaşadığı ortaya çıktı. Anne Bennu Gerede'nin destek verdiği aşkın kahramanlarından Bilge Öztürk 43 yaşında, Daren Gerede Erkaya ise 21.

Magazin dünyasından gelen son dakika haberine göre Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla bir dönem magazin basınının çetin muhabirlerini peşinden koşturan avukat Bilge Öztürk uzun bir sessilik döneminden sonra yine adından çok söz ettirecek bir aşkla gündeme geldi.



Kendisinden 22 yaş küçük bir erkekle aşk yaşadığı ortaya çıkan Bilge Öztürk duyanları şaşkına çeviren aşkını yine kendsi gibi dikkat çeken biriyle yaşıyor. Açık fikirliliği ile bilinen fotoğrafçı Bennu Gerede'nin en küçük oğlu Daren Gerede Erkaya'ya kalbini kaptıran Bilge Öztürk'ün ayakları yerden kesilmiş durumda zira anne Gerede, küçük oğlu Daren ile 43 yaşındaki avukat Bşilge Öztürk'ün aşklarına onay verdiği gibi destekliyor da...

ANNE BENNU GEREDE AŞKA BÖYLE DESTEK VERDİ

Daren Gerede Erkaya'nın annesi Bennu Gerede, oğluyla şk yaşayan Bilge Öztürk'ün fotoğrafına destek emsajı atan bir yorum attı. Gerede, "Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren. Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp oğlan üstü bir birliktelik yaşamaları o kadar bana ümit ve ışık veriyorki! Sizi çok seviyorum ve @ismailpolatt sen de benim için çok çok farklı bir yerdesin, seni de inanılmaz seviyorum Bilgecim. Çok ve çok ….." yazdı.



HABERİ DUYANLAR HAYRET VERİCİ YORUMLARI YAPTI

Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ve Bilge Öztürk'ün sürpriz aşkları sosyal meday kullanıcıları için de şaşırtıcı oldu. Bazı yorumcular, "Sabah sabah şok etkisi yaratan bir haber. Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk (43) ve kendisinde 22 yaş küçük Daren Gerede Erkaya (21) aşk yaşamaya başlamışlar. Bennu Gerede, Daren Gerede ve Bilge’ye bu ilişkiyi desteklediğine dair yorum atmış. Valla ben akıl sır erdiremiyorum bir insan nasıl kendisinden bu kadar küçük ya da büyük bir kişiyle aşk yaşar.." yazdı.