Türkiye'yi unutmayan Alex'ten "Fetih" paylaşımı!

TAKİP ET

Fenerbahçe taraftarının heykelini diktiği Brezilyalı yıldız oyuncu Alex de Souza, özel günlerde Türkiye'yi unutmuyor. Alex'in, İstanbul'un Fethi hakkında yaptığı paylaşım büyük takdir topladı.

Hemen hemen bütün özel günlerde Türkiye’yi unutmayan yıldız oyuncu ülkemize olan sevgisini her fırsatta bir kez daha gösteriyor. Son olarak İstanbul’un Fethi hakkında paylaşım yapması, takipçileri tarafından takdirle karşılandı. 

Fenerbahçe’de oynadığı dönemde, sadece futboluyla değil, kişiliğiyle de önce Fenerbahçe taraftarının ardından da bütün futbolseverlerin takdirini kazandı. Türkiye’den uzun süre önce ayrılmasına rağmen hala ülkemizi unutamadığını, ülkemizi ne kadar çok sevdiğini her fırsatta göstermeye devam ediyor.  

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra ülkesinde bir süre daha futbol hayatını sürdüren Alex, futbolu bırakmasına rağmen dini ve milli bayramlarda, tarihi günlerde Türkiye’yi unutmuyor. Alex’in bu davranışı da futbolseverler tarafından takdirle karşılanıyor. 

Ramazan Bayramı’nda da yine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Alex, Lefter Küçükandonyadis’le olan fotoğrafı paylaşarak, iyi bayramlar mesajı paylaştı. O paylaşımı da yine büyük övgü almıştı.