Ufuk Bayraktar karısı Merve Bayraktar'a kendi yatak odasında aldattı! Rezil oldu

TAKİP ET

Ezel, Vatanım Sensin dizisinde Dağıstanlı, Dağ filminde komando Bekir rolüyle tanınan oyuncu Ufuk Bayraktar, karısı Merve Bayraktar'ı kendi evinde ve yatak odasında aldattığı iddia edildi. Merve Bayraktar, kocası Ufuk Bayraktar'ın kendisine ihanet ettiğini kanıtlayan WhatsApp mesajlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Ufuk Bayraktar, mesajlar ifşa edildikten sonra rezil oldu!

Vatanım Sensin dizisinde Dağıstanlı, Dağ filminde komando Bekir rolüyle tanınan oyuncu Ufuk Bayraktar, karısı Merve Bayraktar'ı kendi evinde ve yatak odasında aldattığı iddia edildi. Merve Bayraktar, kocası Ufuk Bayraktar'ın kendisine ihanet ettiğini kanıtlayan WhatsApp mesajlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Ufuk Bayraktar, mesajlar ifşa edildikten sonra rezil oldu!

İHANET İDDİASIYLA UFUK BAYRAKTAR'IN EVLİLİĞİ SARSILDI

Ezel dizisinde Ramiz dayının gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar, ihanet iddialarıyla gündem oldu. Ünlü oyuncunun eşi Merve Bayraktar, Ufuk Bayraktar’ın başka bir kadınla konuşmalarını yayınladı ve aldatıldığını söyledi. Eşinin kendisini genç bir kızla aldattığını ileri süren Merve Bayraktar, Ufuk Bayraktar’ı mahkemeye vereceğini söyledi.

Ufuk Bayraktar’ın kendisini kendi evinde ve kendi yatağında aldattığını iddia eden Merve Bayraktar, mesajları gördüğünü belirterek, bu yazışmaları eşinin Twitter hesabı üzerinden ifşa etti.

UFUK BAYRAKTAR KİMDİR?

Ufuk Bayraktar 12 Eylül 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Babasına ait olan Cihangir'deki Firuzağa Kahvesi'nde çalışan Bayraktar, burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi. Ünlü oyuncu, yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol aldı. Daha sonra ise Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.

Bir döneme damga vuran Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandırdı.

Ufuk Bayraktar Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır.