Ümit Özdağ Nagehan Alçı'ya ders üstüne ders verdi! Kapak değil, bildiğin füze attı

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Habertürk Gündem programında Muharrem Sarıkaya, Nagehan Alçı ve Şaban Sevinç'in sorularını yanıtladı. Program sırasında Özdağ, bir soruya yanıt olarak Alçı'ya yönelik kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.  Ümit Özdağ geçici koruma altındakilere vatandaşlık verilemeyeceğini, verilen istisnai vatandaşlıkları açıp kontrol edeceklerini ve YASAYA AYKIRI verilmişse iptal edeceklerini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Haber türk Gündem programında Muharrem Sarıkaya, Nagehan Alçı ve Şaban Sevinç'in sorularını yanıtladı. Program sırasında Özdağ, bir soruya yanıt olarak Alçı'ya yönelik kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.  Ümit Özdağ geçici koruma altındakilere vatandaşlık verilemeyeceğini, verilen istisnai vatandaşlıkları açıp kontrol edeceklerini ve YASAYA AYKIRI verilmişse iptal edeceklerini söyledi.

Bu açıklamalar üzerine Nagehan Alçı, Özdağ’a insanlık değerini de iptal etmeye devam edin, göçmenleri geri gönderilmesini doğru bulmuyorum dedi.

Özdağ “Nagehan Hanım, şimdi siz Annan planında yanıldınız, FETÖ konusunda yanıldınız, Çözülme sürecinde yanıldınız, yetmedi bir de Başkanlık sisteminde yanıldınız. Acaba Suriyeliler konusunda yanılma ihtimaliniz nedir?  Türk milletinin yüzde doksanı düzensiz göçmenleri istemiyor. Gelin referandum yapalım, gitsinler mi kalsınlar mı” diye sordu.

Programda Alçının ‘kan akabilir’ sözlerini de değerlendiren Özdağ, “Doğrusu sizin bu tespiti yapmanızı değerli buluyorum. Çünkü ben sizi son 10 senede Türkiye’deki toplumsal gerilimin mimarlarından birisi olarak görüyorum. Bu 10 sene içerisinde Erdoğan’ın Türkiye’de toplumu germe, düşmanlaştırma, yabancılaştırma ve kavgaya hazırlama politikalarının öncü isimlerinden birisi oldunuz. Galiba tehlikeli bir oyun oynadığını siz de gördünüz ve parlamenter sisteme dönelim diyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Bu ifadelerden sonra ortam bir anda gerilirken çıkan bir tartışma sırasında Nagehan Alçı, "Siz benim hakkımda çok ağır şeyler söylediniz. Bunların hiçbirini kabul etmiyorum. Ben sizin ne bir masum Afgan bakkal açtı diye onu fotoğraflayıp hedef göstermenizi ne de 'Obez Suriyeliler' diye ırkçı paylaşım yapmanızı burada dile getirmiyorum" dedi.

Özdağ ise Alçı’ya “Hanım efendi 10 sene boyunca siz o kadar ağır şeyler söylediniz ki, Türk milletine o kadar ağır hakaret ettiniz ki bundan sonra artık tahammül gösterin” cevabını verdi.

3 gün önce kendisiyle ilgili bir suikast ihbarı aldığını açıklayan Özsdağ şu ifadeleri kullandı: Benimle ilgili suikast hazırlığıyla ilgili 3 gün önce bir bilgi geldi. Ben gayri resmi öğrendim. Sizden gizleyen makam bunu doğrulamaz.


 

ümit özdağ nagehan alçı