Ünlü manken Bar Rafaeli vergi kaçırmaktan suçlu bulundu! 16 ay hapis cezası verildi

TAKİP ET

Bir dönem adı Hollywood'un parlak starı Leonardo di Caprio ile yaşadığı aşk ile anılan İsrail asıllı manken fotomodel Bar Rafaeli, vergi kaçırmaktan suçlu bulundu. Mahkeme mankene 9 ay kamu hizmeti cezası verirken annesine de 16 ay hapis cezası verdi.

İsrail'de mahkeme model Bar Rafaeli'yi dört ayrı vergi suçundan suçlu buldu.

 

Top model ve annesi bugünkü duruşmada yaklaşık 10 milyon dolar gelirleri için vergi ödemediklerini kabul etti.

Savcı ve avukatlar arasında yapılan anlaşmaya göre Rafeli'ye 9 ay kamu hizmeti cezası verilirken, annesi de 16 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

İSRAİL 1,5 MİLYON DOLAR CEZA KESTİ

Rafaeli ve annesinin devlete olan vergi borçlarının yanı sıra 1 buçuk milyon dolar da ceza ödemesine karar verildi.

BAR RAFAELİ KİMDİR?

4 Haziran 1985 doğumlu manken Bar Rafaeli, İsrail ve ABD'de Pilpel, Castro ve Victoria's Secret gibi ünlü markaların kataloglarını süslemiştir, ayrıca aktör Leonardo DiCaprio ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmiştir. 2009 yılında Sports Illustrated Swimsuit Issue kapak modeli olmuştur.

Refaeli, 4 Haziran 1985'te İsralli Yahudi bir aile olan Rafael ve Tzipi çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi. Bar Refaeli'nin üç erkek kardeşi vardır. Annesi Tzipi Levine, 1970'lerde İsrail'de oldukça ünlü bir modeldi. Bar Refaeli, modellik kariyerine ilk olarak henüz sekiz aylık bir bebekken, reklam kampanyaları ile başladı, on beş yaşına geldiğinde ise profesyonel bir model olarak çalışmaya başladı.



Bar Refaeli, Elle, Maxim, Cosmopolitan, Vogue gibi oldukça ünlü dergilerde yer aldı ve Bonita de Mas, Victoria's Secret, Hurley International, Passionata, Pilpel, Agua Bendita gibi ünlü markaların yüzü oldu. Ayrıca Refaeli, 2009 yılında Sports Illustrated Swimsuit Issue'nin kapak modeli olmuştur.