Yılmaz Özdil isyan etti! Meral Akşener'in etrafını sardılar! Sosyal medyada olay oldu!

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tokat'ın Turhal ilçesinde gençlerin sorunlarını dinledi. Videoyu sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyerek, paylaşsan Akşener, Uçan Türkiye masallarını Turhal'daki kardeşlerime de anlatabilir misin?' diye sordu. Sosyal medya Tokatlı gençlerin isyanını konuşuyor. Gazeteci Yılmaz Özdil, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e üniversite ve lisede okuyan gençlerin parasızlık ve işsizlikle verdikleri yaşam savaşını anlattıkları videoyu paylaşarak duruma isyan etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tokat'ın Turhal ilçesinde gençlerin sorunlarını dinledi.  Videoyu sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek, paylaşsan Akşener, Uçan Türkiye masallarını Turhal’daki kardeşlerime de anlatabilir misin?” diye sordu. Sosyal medya Tokatlı gençlerin isyanını konuşuyor. Gazeteci Yılmaz Özdil, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e üniversite ve lisede okuyan gençlerin parasızlık ve işsizlikle verdikleri yaşam savaşını anlattıkları videoyu paylaşarak duruma isyan etti.

Videoyu sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek, paylaşsan Akşener “Sayın Erdoğan; Geleceğine dair bir parça umut bırakmadığın gençlerimizin gönlündeki yaraya, gözündeki yaşa iyi bak. Gelip burada da türkü söyleyebilir misin? Uçan Türkiye masallarını Turhal’daki kardeşlerime de anlatabilir misin?” diye sordu.

Sosyal medya Tokatlı gençlerin isyanını konuşuyor. Gazeteci Yılmaz Özdil, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e üniversite ve lisede okuyan gençlerin parasızlık ve işsizlikle verdikleri yaşam savaşını anlattıkları videoyu paylaşarak duruma isyan etti.

Özdil, "SADAT madat değil, istersen Amerikan ordusunu getir, bu gerçeklerin karşısında duramaz… İliklerine kadar soyulan Türkiye’nin makus talihini, geleceği çalınan gençlerimiz değiştirecek" dedi.

İşte o video…


 

meral akşener turhal meral akşener gençler meral akşener tokat