Zeynep Şenpınar'ın öldürülmeden önce polise şikayette bulunduğu ortaya çıktı

TAKİP ET

Zeynep Şenpınar, Muğla'da milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından dövülerek ve göğsünden bıçaklanarak katledildi. Şenpınar'ın öldürülmeden iki hafta önce polise giderek şiddet gördüğü sevgilisi hakkında şikayette bulunduğu ve ertesi gün şikayetini geri çektiği anlaşıldı.

Geçtiğimiz Pazar sabahı saat 05.30 sıralarında Menteşe ilçesinde bulunan Kötekli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu ile Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü’nden yeni mezun olan Zeynep Şenpınar arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Selim Ahmet Kemaloğlu ekmek bıçağıyla Şenpınar’ı göğsünden bıçakladı. Yaşanan olayın hemen ardından ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Şenpınar’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kendini da bıçakla yaralayan Selim Ahmet Kemaloğlu, polis tarafından gözaltına alınarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ZEYNEP’İN ARKADAŞINA ATTIĞI MESAJLAR

Zeynep Şenpınar’ın daha önce arkadaşına, Ahmet’le ayrıldığına, bir aydır görüşmediğine dair attığı mesajlar ortaya çıktı. Şenpınar’ın arkadaşına attığı o mesaj: 

"Ahmet’le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" 

“İKİ CANA KIYDINIZ” TWEETİ ATTI

Zeynep’i katleden ​Selim Ahmet Kemaloğlu, cinayetin ardından sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptı.

ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Cinayetle ilgili yürek burkan detay ise Şenpınar'ın cinayetten 2 hafta önce polis merkezine giderek Kemaloğlu hakkında şikayette bulunması ve 15 gün evden uzaklaştırma cezası verilmesinin ardından ertesi gün şikayetini geri çekmesi oldu.

“BUNU YAPAN FAZLASINI DA YAPAR DİYE UYARDIK”

Zeynep Şenpınar’ın arkadaşının öğretim üyesine gönderdiği mesaj yaşanan acı olayın göz göre göre geldiğini ortaya koyuyor. İşte o mesaj:

"Hocam şu an Muğla’da değilim. 2 hafta önce dayak yediğini, polise gidip uzaklaştırma verdirttiğini ama ertesi gün gidip kaldırttığını anlatmıştı. Bu kız ile çocuk uzun süredir beraber. Çocuk bu kızı arkadaşından ayırıp bodrum katta ev tutuyor. Sonra bu kız hep orada yaşamaya başlıyor. Kirasına filan da yardımcı olmamış. Hep kavga ediyorlarmış. Zaten 2 hafta önce kız dayak yiyor yüzü gözü tanınmaz hale geliyor. Bayılıp hastaneye gidiyor ama dayak yediği gün imdat diye bağırmasına rağmen ev sahibi filan olaya karışmıyor. Bize de bu olayı suratı iyileştikten sonra anlatıyor. Kendisini 'Bugün bunu yapan yarın daha fazlasını yapar' diye uyarmıştık ama dinletemedik. Hatta başka yerde kalmasını söyledik. Bugün de bu acı haberi aldık”