Ziya Selçuk 1 Haziran sonrası eğitim yüz yüze olacak mı sorusunu cevapladı

TAKİP ET

Türkiye'de milyonlarca öğrenci ve ailesi ilk ve orta dereceli okullarda 1 Haziran sonrası eğitimde yüz yüze modele dönüş olacak mı sorusunun cevabını bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ziya Selçuk, Milli Eğitim'de 1 Haziran sonrası yüz yüze eğitim modeline dönüş olacak mı sorusunun cevabını verdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "tam kapsamlı bir telafi eğitimi" yapacaklarını açıkladı.

HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK ÇALIŞMA 2021-2022 YILINI KAPSAYACAK


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak" dedi.



Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medyadan okullarda uygulanacak telafi eğitimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Selçuk paylaşımında, "Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak" ifadelerini kullandı.

ZİYA SELÇUK: 813 BİN EĞİTİMCİ AŞILANDI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 813 bin 400 öğretmen ve eğitim çalışanına aşılama imkânı sağlandığını duyurdu.



Selçuk, sosyal medya hesabından öğretmen ve eğitim çalışanlarının aşılanmasına ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Selçuk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımız için öncelikli aşı uygulaması hızla devam ediyor. 40 yaş üstü 57 bin mesai arkadaşımızın daha randevularının açılmasıyla 813.400 öğretmen ve eğitim çalışanımız için aşı olma imkânı sağlanmış oldu. Sağlıkla kavuşmak dileğiyle..."

ziya selçuk milli eğitim bakanlığı 1 haziranda okullar açılacak mı